FC Argeș: Greab – Tofan, M. Constantin, Cestor, Latovlevici – Meza Colli, Njike – Jakolis, A. Calcan, Bertrand – Al. Ișfan Rezerve: Straton – Turda, Dobrosavlevici, Vianna, Raynov, Alceus, Covaci, Donisa, Celestine. Antrenor: Andrei Prepeliță UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Hoxhallari, Benga, Dobrescu – Batha, Fl. Matei – Ubbink, Miculescu, Otele – Keșeru Rezerve: Balauru – Erico, Cascini, Isac, Stahl, R. Pop, Negoescu, Șteau, Cr. Maxim Antrenor: Ilie Poenaru15-07-2022 18:58Alexandru Pelici, dezamăgit după Hermannstadt - CS Mioveni 3-0: „Am făcut un joc slab! ”Alexandru Pelici, antrenorul lui CS Mioveni, a fost supărat după înfrângerea suferită de echipa sa în primul meci al noului sezon din SuperLiga.
13: GOOOL CHINDIA! Neguț îi „fură” o minge lui Șeroni, îi pasează la marginea careului lui Șerban, care egalează cu un șut superb. 3: GOOOL FC BOTOȘANI! Mailat transformă cu siguranță lovitura de pdeapsă. 2: Arbitrul Horațiu Feșnic dctează penalty pentru gazde după un fault comis în careu de Celea asupra lui Camara. Au apărut echipele de start la FC Botoșani – Chindia. FC Botoșani: Ed.
„Am făcut un joc slab. Victoria Sibiului este meritată, chiar dacă au fost câteva momente care puteau schimba soarta jocului. Am făcut un gol cadou. Am început binişor a doua repriză şi ne-am creat câteva situaţii. Din păcate, am ratat unu la unu cu portarul. Ne asumăm, este o înfrângere ruşinoasă, suntem cu toţii vinovaţi, începând cu mine.
Vlad – Matricardi, Droppa – Rață, Costin, Marcelo – Nemec. Rezerve: Rîmniceanu, Aliji, Maronne, Andreș, Răduț, Tavares, L. Fulop, D. Florea, Merloi. Antrenor: Liviu Ciobotariu18-07-2022 17:59Debut cu dreptul pentru Mihai Teja la FC Botoșani: „Mai avem mult de muncă”Chiar dacă a debutat cu dreptul pe banca lui FC Botoșani în prima etapă din SuperLiga, antrenorul Mihai Teja nu a fost pe deplin satisfăcut de prestația formației sale în victoria împotriva Chindiei, scor 3-2.
Pronostic Hermannstadt vs FC Voluntari - Liga 1
90+6: Finalul partidei. 75: Ocazie de gol FC Argeș. Florin Iacob respinge în bară șutul excelent, de la aproape 30 de metri, trimis de Meza Colli. 54: GOOOOL FC Argeș! 2-0! Bertrand îi ia fața fundașului advers și finalizează simplu, cu piciorul stâng. Jucătorul din Madagascar face “dubla”. 30: Alexandru Istfan reia spectaculos, din foarfecă, puțin pe lângă poarta lui Iacob. 2: GOOOL FC Argeș! 1-0! Bertrand profită de gafa lui Vuckevic și deschide scorul cu un șut imparabil.
Pozitie in clasament AFC HERMANNSTADT Liga 1 - LPF
1 – A început meciul. S-au anunțat echipele de start la meciul Farul – FC U Craiova:Farul: Aioani – Mladen, Larie, M. Popescu, Kiki – Artean, Nedelcu, Grameni – Torje, Morar, Pitu. Rezerve: Buzbuchi – Boboc, Grosu, Grobry, Casap, R. Ion, Mazilu, Ad. Petre, Moldoveanu. Antrenor: Gheorghe Hagi. FC U Craiova: R. Popa – Enache, Duarte, Huyghebaert. Van Durmen – Achim, Asamoah – Baeten, Bauza, Chițu – Compagno.
VIDEO | FC Botoşani - FC Hermannstadt 0-0, în direct pe
Am văzut la lucru și o parte dintre cei care au venit și o parte dintre cei care nu au jucat anul trecut. Până la urmă, e bine că am câștigat. Trebuie să ne pregătim mai bine. De a doua repriză nu sunt deloc satisfăcut. Îmi doresc mai mult. În meciul următor, sper să arătăm bine 90 de minute, nu numai 45. Am văzut celelalte meciuri, toate echipele vor să tragă la play-off, majoritatea dintre ele cu bugete destul de mari, dar până la urmă nu joacă bugetul.
E simplu. El (n. – arbitrul Iulian Călin) își aduce aminte de anumite lucruri. Păi, nu se impunea VAR-ul, dar ești arbitru. Cred că ați văzut și voi că am dominat de la un capăt la altul. Am luat două eurogoluri cum numai eu puteam să iau, dar sunt încrezător că echipa reacționează bine. Mai avem nevoie de 2-3 transferuri ca să ne putem echilibra valoric și numeric pe fiecare poziție. Nu este ușor să joci cu un fundaș stânga în centru, cu mijlocaș central fundaș stânga. Este normal să mai apară niște nesincronizări în defensivă. Din punct de vedere ofensiv am arătat foarte bine.
Fotbal la TV | program de televiziune - Telefootball.net
Bălan 45+4) – VIDEOLuni, 18 iulieFC Botoșani – Chindia 3-2 (Mailat 3 pen., 31, Florescu 29 / Șerban 13, Mihaiu 48)Petrolul – FC Voluntari 0-1 (D. Florea 90+2 pen. )18-07-2022 21:53Liviu Ciobotariu, nemulțumit de jocul prestat de FC Voluntari la PloieșiÎn ciuda victoriei obținută de FC Voluntari pe terenul Petrolului, antrenorul Liviu Ciobotariu nu a fost mulțumit de jocul prestat de formația sa, mai ales în prima repriză.
FC Voluntari vs FC Hermannstadt - 03.12.2022 - Ponturi-bune.ro
„E ok pentru mine. VAR-ul ajută fotbalul românesc, discuțiile sunt din ce în ce mai puține. Urmăream acum la Digi, vreau să le spun că la Ploiești nu a venit nimeni să ne explice, de aceea sunt întrebări. E o fază interpretabilă (n. r. - penalty-ul acordat celor de la FC Voluntari), și golul nostru anulat…Greșeli am făcut și vom mai face, important e să le eliminăm pe cele mari. Nu știu ce să mai apară. Cu siguranță, vine Irobiso, l-am legitimat. Îmi doresc jucători peste ce avem noi, dacă reușim să-i aducem, suntem mulțumiți. Budescu am tot discutat, el trebuie să se recupereze.
Nu caut scuze, dar s-au accidentat doi jucători înaintea meciului… am făcut opt ore cu autocarul. Au fost mai proaspeți și au câștigat. O să arătăm bine într-un timp scurt. Vom mai aduce un atacant, poate și un ‘winger’. E vorba de mentalitate, de atitudine, de reacția pe care să o avem. Sper că vom reacționa la următorul joc, cu Petrolul”, a declarat Ilie Poenaru. Vezi aici cele mai importante faze ale partidei Min.
Rezerve: Mogoșanu – R. Grigore, Negru, Dr. Albu, Marquet, Sidibe, Raicea, Bahassa, Cl. Bălan. Antrenor: Marius Croitoru. 16-07-2022 14:46FC Argeș - UTA 2-0 (Bertrand 2, 54). Ilie Poenaru și-a certat jucătoriiIlie Poenaru a criticat atitudinea jucătorilor săi și în FC Argeș – UTA 2-0 și le-a transmis că așteaptă o altă abordare la următoarele partide din SuperLiga. “Un meci slab din partea noastră. Trebuie să felicităm FC Argeș, scorul putea să fie și mai mare. Să fim bărbați și să recunoaștem problemele. Te afectează din punct de vedere mental când primești gol în minutul 1. Este o lipsă de reacție, de concentrare.
FC Hermannstadt - Fluier final! FC Voluntari vs FC... - Facebook
[Curent] Polonia vs Argentina în direct 30 noiembrie 2022