Fanklub This is WARPokud chceš k tomuto fanklubu psát vzkazy a komentáře, tak se musíš stát fanouškem. Ahoj, mám prosbu na ty, kteří alespoň trochu ovládají angličtinu. Jsem správkyně skupiny Annihilator (mimochodem super skupina), a chybí tam hrozně moc překladů, pomalu přidávám nějaké já, ale sama to nezvládnu, takže pokud by měl někdo čas a chuť, nemohli byste mi s tím trochu pomoct? Tak a konec srandy...
Je to pro mne nezapomenutelný zážitek! Díky chovatelům, jejich milému, vstřícnému a ochotnému přístupu, jsem se celý den cítila jako jedna z nich a měla jsem pocit, že všechny znám léta:). Jen díky jejich tvrdé každodenní práci, trpělivosti, vysoké profesionalitě a hlavně lásce, se kterou se Delhi a Kale věnují, jsem mohla já, jako naprostý laik, být slonům tak blízko, jako už nikdy v životě nebudu (ale já se vrátím:)). Možnost pozorovat souznění a souhru mezi člověkem a tak obrovským zvířetem, kdy slonice ochotně spolupracují a ještě je vidět, že je to těší!! Moc a moc děkuji za jeden z nejkrásnějších zážitků mého života Delhi, Kale, Pavlovi a Petrovi! Přeji všem pevné zdraví a hodně sil do jejich společné krásné práce! Zdravím všechny Jana Pillichová Ještě vzkaz pro milovníky slonů - Na slony jeďte do Ústí, protože dívat se na ně můžete v každé zoo, ale jen tady se s nimi pomazlíte:)) [středa 6.
[úterý 28. dubna 2015 22:23] Dobrý den, děkujeme za pochvalu, moc si jí vážíme. Nosorožce máme, sice poslední "babičku", ale máme:). A hroch se k nám nakopec nehodí:) Krmení slonů [ Martin Žabka úterý 5. srpna 2014 13:39] Přístup pánů Jana Javůrka a Jiřího Hanzlíka dělá z již tak krásného zážitku něco nezpomenutelného. Samozřejmě, že svůj velký podíl na tom mají i obě slonice, u kterých jsme díky jejich klidné povaze celkem rychle překonali prvotní obavy a zbyl jen zdravý respekt. Díky za mnoho zajímavých informací (jak ze života slonů, tak celé ZOO:)) a za příjemně strávené odpoledne.
Sloni v zoo Ústí nad LabemMáte jakékoliv přání, dotaz, stížnost nebo pochvalu? Pak jste správně v naší návštěvní knize. A protože Váš problém může zajímat i další návštěvníky, bude veřejně zodpovězen konkrétním pracovníkem zoologické zahrady. Stránka [ Eliška úterý 22. listopadu 2016 14:34] Velice zajímavá stránka, zdá se, že je ale v posledním roce neaktualizovaná, což mi připadá jako velká škoda.
července 2016 v Karlově pod Pradědem. Programový plakát najdete ZDE. 27. června 2016, 19:48, Jaroslav Lex VÝRON CUP 2016 TC Praděd zve všechny fandy volejbalu na turnaj, který se uskuteční v sobotu 2. července 2016 na víceúčelovém hřišti v Malé Morávce. Novinkou letošního ročníku je losování - složení jednotlivých družstev bude vylosováno z přihlášených hráčů a hráček. Informační plakát najdete ZDE.
Více informací najdete ZDE. 29. srpna 2016, 8:20, Petr Houser FAMILY & HOBBY MTB maraton Na start II. ročníku veřejného závodu horských kol se postavilo 37 závodníků. Výsledkovou listinu najdete ZDE. Konání závodu umožnil podnik Lesy České republiky, s. p. 20. srpna 2016, 22:07, Petr Houser Borůvková olympiáda Tradiční součástí Borůvkových hodů v Malé Morávce a Karlově pod Pradědem je Borůvková olympiáda. Na start dětské překážkové dráhy se postavilo 35 dětí. Odměnou pro všechny účastníky byla v cíli účastnická medaile.
Tipy co podniknout - Konice a okolí: pro dva | Regiontourist.cz
zoousti. cz, oddíl "zážitkové programy". Budeme se těšit:) S pozdravem Petr Kiebel, chovatel slonů Historie chovu slonů v ústecké zoo [ Václav Kůta pátek 8. ledna 2016 22:26] Dobrý den, zpracovávám si historii chovu slonů v našich zoologických zahradách a narazil jsem na menší problém. V jednom článku se píše, že "Během května a června 1987 byl realizován transport dvou- a tříleté samice Sita II a Delhi lodí z Vietnamu, " což jsem pochopil tak, že Sita II dorazila v květnu, a Delhi o měsíc později v červnu. V dalších článcích se ale píše, že obě do ústecké zoo dorazily společně v červnu.
4. září 2016, 12:22, Martina Brachtlová Vítězství pro PAMELU Olomouc Vítězství na nohejbalovém turnaji trojic KREJČA CUP si v konkurenci 8 družstev vybojovali hráči z Olomouce. Výsledkovou listinu najdete ZDE. 2. září 2016, 8:19, Martina Brachtlová Cvičení se Zuzkou Pravidelné cvičení žen bude zahájeno v úterý 6. září 2016 v 18:00 hod. Informační leták najdete ZDE. 29. srpna 2016, 8:25, Martina Brachtlová KREJČA CUP 2016 XIV. ročník nohejbalového turnaje KREJČA CUP se uskuteční v sobotu 3. září 2016 na víceúčelovém hřišti v Malé Morávce.
Na stupně vítězů se postavili:1. Adam Žemlička (2005) Rousínov2 Adrian Cejnek (2006) Malá Morávka3. Katrin Urbánková (2000) RosiceVyvrcholením byla soutěž v pojídání borůvkových knedlíků:1. Pavel Urbánek (66) Rosice2. Jan Skála (88) Opava3. Jakub Fritscher (2002) Opava 18. srpna 2016, 10:49, Petr Houser Kapličkový vrch V sobotu 20. srpna 2016 se ve 13:00 hodin uskuteční otevření nového posezení na Kapličkovém vrchu v Malé Morávce. Více informací najdete ZDE. 11. srpna 2016, 10:23, Petr Houser FAMILY & HOBBY MTB maraton 2016 II. ročník veřejného závodu horských kol se uskuteční v neděli 28.
D. Benešov - Prostějov | ONLINE | 27.8.2019 17:00 | MOL Cup
Více informací najdete ZDE. 15. července 2016, 14:34, Petr Houser Kotlíkový guláš Tradiční součástí KARLOVSKÉHO MARATONU je každoročně MISTROVSTVÍ Malé Morávky v přípravě kotlíkového guláše. Rozpis soutěže najdete ZDE. 30. června 2016, 9:06, Petr Houser KARLOVSKÝ MARATON IV. ročník Karlovského maratonu se uskuteční v sobotu 23.
Velkoobchod s hračkami TEDDIES – Náruč plná hraček
ročník mezinárodního cyklistického etapového závodu se uskuteční ve dnech 11. - 14. V rámci 3. etapy projedou závodníci v sobotu 13. 8. 2016 v době 14:20 - 14:30 hod. Malou Morávkou. Více informací o závodě najdete na www. czechcyclingtour. cz 9. srpna 2016, 19:45, Petr Houser ENDURO SERIE na Kopřivné Ve dnech 13. a 14. srpna 2016 se ve SKI AREÁLU Kopřivná v Malé Morávce uskuteční závod Fox Enduro Race Morávka.
Ondřej Moravec: Jsem hrozně rád, že jsem mohl zažít
Více informací najdete ZDE. 7. srpna 2016, 20:50, Petr Houser Pohár starosty Součástí Dne obce Malá Morávka byl turnaj v malé kopané. Výsledky:1. Černí čápi Rudná 10 bodů2. Morda Dolní Moravice 93. Vyhaslé hvězdy Malá Morávka 44. Dynamit Malá Morávka 35. Malí Marchmelouni Malá Morávka 2 31. července 2016, 11:36, Ondřej Holub Den obce Malá Morávka V sobotu 6. srpna 2016 se v areálu fotbalového hřiště v Malé Morávce uskuteční tradiční DEN OBCE Malá Morávka.
CIKÁNI SE VRACÍ - Prostějovský Večerník
Diskusní forum - HC Klášterec
Do hlasování se zapojilo a o pořadí rozhodlo 99 degustátorů z řad veřejnosti. 1. TC Praděd Malá Morávka (Jaroslav Lex) - 38 hlasů2. Slovensko Česká gulášová společnost (Gerhard Mendrok jr. ) - 23 hlasů3. HOLBAN s. r. o. (Ondřej Holub) - 16 hlasů4. KOTLÍK team (Jiří Kotlár) - 14 hlasů5. BIMBA team (Tereza Brachtlová) - 8 hlasů 20. července 2016, 11:48, Jaroslav Lukeš Myšák DH CUP 2016 VIII. ročník veřejného závodu horských kol se uskuteční v sobotu 30. července 2016 ve SKI AREÁLU Myšák v Karlově pod Pradědem.
Návštěvní kniha - Sloni v zoo Ústí nad Labem
Děkujem za milý, vstřícný a vždy ochotný přístup k nám, fanouškům slonů. Přejeme Vám i sloničkám hodně zdraví. Ještě jednou moc děkujem. Magda a Jiřina z Ostravy. [úterý 25. srpna 2015 21:41] Dobrý den, jsme moc rádi, že se Vám u nás líbilo. Těšíme se na příští návštěvu. Mějte se fajn:), Petr Kiebel, chovatel slonů Delhi [ Michal pátek 3. července 2015 11:36] Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jak se správné oslovení samice Delhi? Slyšel jsem už Delhi, Deli či Dílí. Jak je to tedy správně? :) Děkuji Michal [úterý 25. srpna 2015 21:39] Dobrý den, správně je to "Dylí".
11. června 2016, 11:49, Petr Houser Pozvánka do kina V pátek 17. června 2016 bude na víceúčelovém hřišti v Malé Morávce zahájen nepravidelný provoz letního kina. Ve 20:30 hodin se můžete kouknout na film PADESÁTKA. 6. června 2016, 10:32, Jaroslav Lex Horská kola na Kopřivné Výsledkovou listinu závodu ve sjezdu horských kol, který se uskutečnil v neděli 5. června 2016 v BIKE PARKU Kopřivná najdete ZDE. 31. května 2016, 22:20, Jiří Slavík Apartmány Praděd a Volejbalový klub Vnorovy pořádají ve dnech 17.
Informační programový plakát najdete ZDE. 24. července 2016, 14:42, Petr Houser Karlovský maraton - 1:49:16, 70 Na trati Karlovského maratonu se vystřídalo 43 závodníků z celé republiky (Vyškov, Prostějov, Ostrava, Opava, Brno, Lukeč, Teplice, Rýmařov, Bruntál a Malá Morávka). Štafetový maraton absolvovali na kolech, koloběžkách a odrážedlech. Nejmladší účastnící byla Natálka Holubová (2011), nejstarším pak Zdeněk Pavelka (1950). Dosažený část je druhý nejlepší v historii čtyř ročníků. 24. července 2016, 14:39, Petr Houser Mistrovství Malé Morávky..... Součástí Karlovského maratonu je také Mistrovství Malé Morávky o nejlepší kotlíkový guláš. V letošní roce soutěžilo 5 kuchařských teamů.
Rozhlas bodoval v mezinárodní reklamní soutěži - iROZHLAS